Op zoek naar een Nederlandstalige tandarts in Brussel?

Wanneer u op zoek bent naar een Nederlandstalige tandarts in Brussel dan bent u bij Dentius Brussel aan het juiste adres. Wij zijn een volledig nieuwe groepspraktijk bestaande uit verschillende Nederlandstalige tandartsen en tandartsassistenten. Bij ons kan u terecht voor algemene tandheelkunde en gespecialiseerde behandelingen. Ook uw kinderen kunnen bij ons terecht voor een tandartsbezoekje. Onze tandartsen raden ouders aan om al vanaf jonge leeftijd naar de tandarts te gaan. Op die manier raken zij al vertrouwd in de tandarts omgeving.

Onze tandartsen in Brussel werken met de nieuwste apparaten en technologieën. Zo zorgen we steeds voor de beste kwaliteit voor u en uw gebit. Bij Dentius bent u dus altijd in goede handen! Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op met ons op het telefoonnummer 02 242 72 32. U kan ook online een afspraak maken.

De aanpak van onze tandartsen in Brussel

Bij Dentius spenderen we veel aandacht aan de preventie van tandproblemen. Wij zorgen ervoor dat we uw probleem aanpakken voor het een effect heeft op de rest van uw gebit. Hierbij maken we gebruik van de meest moderne technologieën om uw mond gezond te houden. Bovendien richten onze Nederlandstalige tandartsen in Brussel zich volledig op u als patiënt. Bij Dentius kan u terecht voor volgende procedures:

Voor een volledig overzicht van al onze diensten kan u terecht op de pagina “behandelingen”.

Wat u moet weten vóór u naar de tandarts gaat

Onze tandartsen zullen u bij een eerste bezoek om uw medische geschiedenis vragen. Zo krijgen ze een goed zicht op uw gezondheid en kunnen ze de juiste procedures toepassen tijdens uw bezoek. Het is zeker ook belangrijk om uw identiteitskaart mee te brengen zodat alle administratie vlot kan verlopen. Onze tandartsen in Brussel raden het sterk aan om 1 tot 2 keer per jaar op tandartsbezoek te gaan. Zo alleen vermijdt u grote tandproblemen. Denkend aan het feit dat u dit zeker niet vergeet, kunnen wij u steeds een herinneringsmail sturen.

Een nieuwe afspraak maken

Wenst u graag een afspraak met een van onze Nederlandstalige tandartsen in Brussel? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan op het nummer 02 242 72 32 of u kan online  een afspraak maken. Ons team helpt u zeer graag verder!

 

Maak een afspraak    Bekijk de praktijk