Dentius nazicht

Op zoek naar een tandarts regio Mortsel? Dan bent u bij Dentius aan het juiste adres!


 

Dentius Mortsel

Preventie en controle

Onze tandheelkundige behandelingen

  • Implantaten, kunstgebit en uitneembare protheses: wanneer je ontbrekende tanden wil vervangen, kan je opteren voor een implantaat. Hierbij wordt een schroef in het kaakbot geplaatst en kan het één of meerdere tanden vervangen. Daarnaast is een uitneembare prothese of kunstgebit een courante oplossing. Het is gemakkelijk, maar biedt minder comfort dan een implantaat.
  • Orthodontie: deze behandeling is gericht op het corrigeren van de stand van de kaken of tanden.
  • Stomatologie: wanneer de verhouding van de onder- en bovenkaak en de kin te afwijkend is, zal orthodontie onvoldoende zijn. Stomatologie dient hierbij als een bijkomende kaakcorrectie.  
  • Parodontologie: hiermee voorkomen we dat tanden verloren gaan door bacteriën op het steunweefsel (tandvlees en het bot). Tijdens deze behandeling worden deze bacteriën weggepoetst. 
  • Kindertandheelkunde: ook een gebit bestaande uit melktandjes verdient een optimale verzorging. Daarom raadt Dentius Mortsel aan om ook met je kleinste kids geregeld een bezoekje te brengen aan de tandarts.
  • Esthetische tandheelkunde: het oog wil ook wat, en daarom is Dentius Mortsel eveneens gespecialiseerd in het uiterlijk van je gebit. Door middel van vulmaterialen, kronen of facings krijgen jouw tanden een schitterende uitstraling.   

 

Contacteer jouw tandarts in Mortsel

Ga jij ook voor een optimale gebitsverzorging? Contacteer Dentius Mortsel en maak meteen een afspraak. Ook voor vragen of andere problemen kan je steeds telefonisch 03 455 81 99 of via de pagina van Dentius Boechout terecht.