Welkom bij Dentius Tervuren

Dentius Tervuren werd in 1980 opgericht door tandarts Renaat De Clerck onder de naam Dental Vision Tandartsencollectief. Wat toen begon als een solopraktijk groeide in de loop van de jaren negentig uit tot een moderne multidisciplinaire groepspraktijk.

We werken met een sterk team assistenten om ons zo beter te kunnen concentreren op het tandheelkundig werk en op de verwachtingen van onze patiënten. 

In 2007 werd het bestaande pand op de 2de verdieping volledig vernieuwd, in 2018 kwamen er nog eens 2 kabinetten bij en werd de wachtzaal vernieuwd en dit om tegemoet te komen aan de wensen van de hedendaagse patiënt en om de strengste hygiënenormen te kunnen garanderen.


Een praktijk zoals geen ander

De praktijk beschikt over 5 behandelkamers, die elk voorzien zijn van eigen röntgenapparatuur. Ook grote digitale mondopnames (OPG + CBCT) worden in de praktijk zelf genomen, we hoeven u hiervoor dus niet door te verwijzen naar een gespecialiseerd centrum.

De meeste tandartsen in de praktijk zijn opgeleid als algemeen tandarts, maar daarnaast bieden we ook specialisaties zoals restauratieve tandheelkunde en implantologie aan.


Bij ons staat U als patiënt centraal

We besteden aandacht aan uw problemen en vragen, en helpen u zo snel mogelijk en op een zeer kwalitatieve manier verder.  

Wij geloven sterk dat je heden ten dage geen tanden meer hoeft te verliezen. Daarom leggen we de nadruk op het preventieve behoud van de tanden en het functioneel en esthetisch herstel.

In onze praktijk stellen wij alles in het werk om de verwachtingen van patiënten te erkennen en ze nadien te beantwoorden. We verwachten van onze patiënten dan ook medewerking om het beoogde doel te bereiken.