Uw tanden laten bleken in Gent

Wilt u graag uw tanden bleken bij een tandarts in Gent? Dan kunnen wij u bij Dentius helpen! Dankzij de meest vooraanstaande technieken kunnen we de beste kwaliteit voor uw gebit garanderen. Wilt u graag een afspraak maken om uw tanden te laten bleken in Gent? Dan kan u telefonisch  contact met ons opnemen! Wij helpen u graag verder met het prikken van een datum.

Hoe gaan we te werk bij het bleken van tanden?

Als er een verkleuring van de tanden is opgetreden,kunnen de tanden ontkleurd worden met behulp van een bleekmiddel. Door middel van een op maat gemaakte bleekbeugel, vervaardigd door de tandarts, kan het bleekmiddel op een correcte manier aangebracht worden. Voor het bleken van uw tanden zal u deze beugel 's nachts met een juiste hoeveelheid bleekgel dragen. Dit proces zal u enkele weken moeten herhalen om te kunnen genieten van een optimaal resultaat.

Tijdens of na het bleken kan er overgevoeligheid van de tanden optreden. Panikeer niet, dit is slechts een tijdelijk effect!

Onze andere diensten

Naast het bleken van tanden, kan u ook voor vele andere behandelingen terecht bij Dentius Gent-West. We maken steeds gebruik van de meest moderne apparatuur en technieken om uw gebit te verzorgen. Bij Dentius zetten we echter sterk in op preventie. We pakken ieder probleem dus aan nog voor u er last of zelfs blijvende schade van ondervindt. U heeft als patiënt steeds de onverdeelde aandacht van onze tandartsen, doordat zij geen administratieve taken hebben. Ze kunnen zich dus volledig focussen op u en uw gebit.

Bij Dentius kan u onder meer terecht voor:

  • Kindertandheelkunde;
  • Endodontie;
  • Kroon- en brugwerk;
  • Orthodontie;
  • En nog veel meer.

Praktische informatie over uw bezoek aan de tandarts

Wilt u uw tanden laten bleken bij Dentius in Gent? Of wilt u een afspraak maken voor een controle? Bij uw eerste tandartsbezoek bij Dentius vragen we u om een volledige medische historie. Het tandartsenteam van Dentius raadt het u ten sterkste aan om minstens één tot twee keer per jaar een bezoek aan de tandarts te brengen Zo kunnen veel tandproblemen namelijk makkelijk voorkomen worden.

Maak nu uw afspraak bij Dentius

Wilt u een afspraak vastleggen om uw tanden te bleken in Gent? Leg deze dan nu online of telefonisch vast.

 

Dentius Gent-West    Maak een afspraak