Uw tanden laten bleken in Antwerpen

Bij Dentius Antwerpen kan u terecht om uw tanden te laten bleken. Onze tandartsen zorgen ervoor dat u de beste verzorging voor uw gebit krijgt. Om dit te realiseren, maken we gebruik van moderne apparatuur en uiteraard ook van onze ervaren tandspecialisten. Wenst u graag een afspraak te maken in één van onze praktijken? Aarzel dan niet om via onze online afsprakenmodule een afspraak vast te leggen. Natuurlijk mag u ook telefonisch contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder!

Onze werkwijze voor het bleken van tanden

De unieke aanpak van Dentius onderscheidt ons van andere tandartspraktijken in de regio. Preventie is voor Dentius Nieuw-Zuid even belangrijk als het genezen van problemen. Daarnaast ligt de focus in onze praktijken volledig op u als patiënt. Wij zetten ons 100% in om uw wensen te vervullen.

Met een bleekmiddel zorgen wij ervoor dat uw tanden niet meer verkleurd zijn. Om dit te verwezenlijken, zal de tandarts een op maat gemaakte bleekbeugel maken. Deze beugel zal u samen met de gel mee naar huis nemen. De beugel zal u dan voornamelijk ‘s nachts dragen met de juiste hoeveelheid bleekgel. Deze procedure zal enkele weken duren. Het is belangrijk dat u de richtlijnen strikt volgt, alleen zo kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen.

Tijdens het bleekproces

Tijdens het bleekproces moeten sterk gekleurde drank en voedsel vermeden worden. Als uw tanden na een tijdje weer verkleuren, kunnen we starten met een korte onderhoudsbehandeling. Zo krijgt u terug stralende witte tanden. Tijdens of na het bleken kan er overgevoeligheid optreden van de tanden. Dit is echter tijdelijk.

Resultaten na het bleken van de tanden

Na het bleken van uw tanden kan u genieten van onder andere deze voordelen:

  • een frisser gevoel;
  • meer zelfvertrouwen;
  • een stralende glimlach;
  • witte tanden.

De moderne praktijk van Dentius in Antwerpen

In de praktijk van Dentius in Antwerpen staat een heel team van tandartsen en assistentes klaar om u te helpen met het bekomen van witte tanden en een mooie glimlach. Overigens kan u kan niet alleen bij Dentius terecht om uw tanden te laten bleken maar ook voor het oplossen van een heleboel andere tandheelkundige wensen en problemen. Zo kan u bij ons terecht voor kindertandheelkunde, endodontie, kroon- en brugwerk en nog veel meer.

Online afspraak maken bij Dentius

Wilt u graag een afspraak maken om uw tanden te laten bleken bij Dentius in Antwerpen? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer 03 344 59 51, wij helpen u graag verder. Bovendien kan u vanaf heden ook online snel een afspraak maken.

Praktische informatie over uw bezoek voor het bleken van uw tanden

Het is belangrijk steeds uw identiteitskaart mee te brengen naar uw afspraak. Daarnaast zal uw tandarts u bij een eerste bezoek ook vragen om uw medische geschiedenis, aangezien deze uw behandeling kunnen beïnvloeden. Bovendien raden onze tandartsen u aan om zeker één tot twee keer per jaar langs te komen voor een controle. U kan ons bereiken op het nummer 03 344 59 51 of u kan hier een afspraak maken. Zo kunnen namelijk een heleboel tandproblemen voorkomen worden! “Liever voorkomen dan genezen”.

Tandartspraktijk Antwerpen    Maak een afspraak