Een tandartspraktijk in Antwerpen

Zoekt u naar een tandartspraktijk in Antwerpen? Dan kunnen we u bij Dentius verder helpen! In onze praktijk werkt een professioneel team van tandartsen en assistenten elke dag aan de gezondheid van uw gebit. Dit gebeurt altijd met behulp van de meest moderne apparatuur en een grote expertise dankzij de vakkennis die onze tandartsen onderling met elkaar delen. Wilt u graag een afspraak maken in onze tandartspraktijk Nieuw-Zuid of Belgiëlei in Antwerpen? Dan kan u ons telefonisch contacteren indien het uw eerste bezoek is aan onze praktijk, of online een afspraak maken indien u al deel uitmaakt van ons patiëntenbestand.

Onze werkwijze als tandartspraktijk 

Bij Dentius gaan we verder dan de gemiddelde tandartspraktijk in Antwerpen door ons te focussen op preventie. Veel tandartsen zullen tandproblemen pas aanpakken als u er last van begint te krijgen, maar eigenlijk kunnen bijna alle tandheelkundige problemen worden voorkomen indien er tijdig wordt ingegrepen. Onze tandartsen werken steeds met de meest moderne apparatuur aan het welzijn van u en uw tanden, en focussen zich op niks anders dan u als patiënt. Dat komt doordat ze geen andere functies moeten vervullen die niet met hun kernactiviteit te maken hebben. U kan in onze praktijk terecht voor verschillende soorten procedures, zoals:

  • Kroon- en brugwerk;
  • Orthodontie;
  • Esthetische tandheelkunde;
  • En nog veel meer.

Een volledig overzicht van onze activiteiten vindt u op de pagina ‘behandelingen’.

Praktische informatie voor uw tandartsbezoek

Wij vragen u, zoals iedere tandartspraktijk in Antwerpen, om bij uw eerste bezoek altijd een overzicht te geven van uw medische historie. Dit helpt onze tandartsen namelijk om de correcte procedures uit te voeren en om eventuele typische tandproblemen te voorkomen. Ook vragen we u om uw identiteitskaart mee te brengen. Om uw gebit heel het jaar door gezond te houden, raden onze tandartsen het u aan om minstens één tot twee keer per jaar een bezoekje te brengen aan de praktijk. Als u wilt, kan u zich inschrijven zodat we u een e-mail sturen om u eraan te doen herinneren om tijdig een nieuwe afspraak te maken.

Neem contact op voor een nieuwe afspraak

Wilt u graag een afspraak in onze tandartspraktijk Nieuw-Zuid of Belgiëlei in Antwerpen? Dat kan! Indien u nog nooit eerder in onze tandartspraktijk bent geweest, kan u enkel telefonisch een afspraak vastleggen. Als u echter reeds deel uitmaakt van ons patiëntenbestand, kan u ook online een afspraak maken. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Tandartspraktijk Nieuw-Zuid    Tandartspraktijk Belgiëlei