Tandarts Elsene

Heeft u een tandarts nodig in de buurt van Elsene? Dan bent u bij Dentius aan het juiste adres. Wij staan met een professioneel team van tandartsen en tandartsassistenten klaar om u een uitstekende service te bieden om uw gebit gezond te houden.

Moderne technologieën voor de beste kwaliteit

Zowel voor een algemene controle als voor dringende ingrepen kan u bij ons terecht. De praktijk nabij Elsene heeft heel wat expertise in verschillende domeinen van de tandheelkunde. Welk probleem u ook heeft, wij zorgen steeds voor een professionele oplossing. Wij zijn specialist in volgende behandelingen:

Als u meer informatie wilt, kan u op onze website onder ‘behandelingen’ terecht voor een volledig overzicht. Bij alle behandelingen staat de patiënt centraal en focussen onze tandartsen volledig op de kwaliteit van uw gebit. Wij maken hierbij gebruik van de meest moderne technologieën.

Beter voorkomen dan genezen

Onze tandarts in de buurt van Elsene legt de focus op preventie. Wij raden aan om 1 tot 2 keer per jaar een bezoek te brengen aan uw tandarts. Op die manier kunnen problemen aangepakt worden voordat ze uw volledig gebit aantasten. Dit geldt ook voor kinderen. Het is belangrijk om al van een jonge leeftijd het gebit van uw kinderen goed te controleren. Wij raden aan om uw kinderen al vanaf de leeftijd van 2 jaar mee te nemen mee te nemen zodat ze kunnen wennen aan de tandarts omgeving. Wij garanderen keer op keer een optimale behandeling, zowel preventief als herstellend.

Contacteer onze tandarts nabij Elsene om een afspraak te maken

Wilt u een afspraak maken bij een van onze tandartsen in de buurt van Elsene? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer 02 242 72 32 of maak online een afspraak via onze website. Ons team staat klaar om u verder te helpen.

 

Maak een afspraak    Bekijk de praktijk