Welkom bij Dentius!

Dentius is een snelgroeiende samenwerking van tandartspraktijken met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en dienstverlening. 

Een gezonde mond is belangrijk voor uw algemene gezondheid en levenskwaliteit. In elk van onze praktijken wordt er daarom veel aandacht besteed aan preventie en transparante communicatie, zodat u betere en geïnformeerde keuzes kan maken. 

De praktijken binnen de groep werken op een professionele manier en volgens moderne behandelprotocollen. Ons tandartsen- en assistententeam zal u als patiënt met raad en daad bijstaan en een gepast behandeltraject voorstellen, met als doel het behoud van uw natuurlijk gebit. We streven ernaar zoveel mogelijk tandheelkundige specialisaties onder één dak aan te bieden, maar werken uiteraard samen met externe specialisten indien we zelf de kennis niet in huis hebben. 

Vanzelfsprekend voldoen onze faciliteiten en technieken aan alle standaarden inzake hygiëne en veiligheid. Ons team zoekt daarnaast voortdurend naar opportuniteiten om de kwaliteit en service verder te optimaliseren. 

We wensen u alvast een aangename ervaring in één van onze praktijken!

Pieter Lathouwers
Gedelegeerd bestuurder Dentius