Een goede tandarts in Gent

In Dentius vindt u een goede tandarts in Gent. Onze tandartsen en assistenten ontvangen u graag in onze praktijk om u verder te helpen. Dit wordt gedaan met behulp van de meest geavanceerde tandheelkundige apparatuur en technologie. Bij Dentius gaan we namelijk enkel voor de beste kwaliteit voor uw gebit. Als goede tandarts in Gent is onze knowhow zeer groot. Dit komt onder meer door het feit dat de tandartsen in onze praktijk hun kennis met elkaar delen. Wilt u een datum vastleggen voor een afspraak? Neem dan contact  met ons op! Wij helpen u met plezier verder.

Onze werkwijze als goede tandarts in Gent

Bij Dentius kunnen we onszelf een goede tandarts in Gent noemen. We werken er dan ook elke dag hard aan om die titel te behouden. Voor iedere behandeling gaan we voor de beste kwaliteit voor uw gebit. Er wordt veel aandacht besteed aan de preventie van tandproblemen bij Dentius. Onze tandartsen richten zich volledig op u als patiënt. U kan bij ons terecht voor verschillende behandelingen, waaronder:

  • Kroon- en brugwerk;
  • Conserverende tandheelkunde;
  • Tandvullingen;
  • Endodontie;
  • En nog veel meer.

Een volledig overzicht van onze activiteiten vindt u op de pagina ‘behandelingen’.

Tips voor uw tandartsbezoek in Gent

Zoals iedere goede tandarts in Gent vragen we u bij Dentius om bij uw eerste bezoek een overzicht van uw medische historie voor te leggen. Hierdoor krijgt uw tandarts namelijk een volledig beeld van uw gezondheid. Deze kan de mogelijke behandelingen voor uw gebit beïnvloeden, dus deze informatie is van belang om de juiste procedures voor u te bepalen. Onze goede raad is om minstens één tot twee keer per jaar uw tandarts te bezoeken voor een controle. Bijna ieder tandprobleem kan namelijk voorkomen worden indien er op tijd wordt ingegrepen.

Neem contact op voor uw afspraak

Uw tanden laten nazien door een goede tandarts in Gent? Maak een afspraak met Dentius! U kan telefonisch contact met ons opnemen om een datum in te plannen of u kan online een afspraak vastleggen.

 

Dentius Gent-West    Maak een afspraak