Welkom bij tandartspraktijk Dentius Nieuw-Zuid!

In onze praktijk in Antwerpen staan we met het hele team tandartsen en assistentes klaar u zo goed mogelijk te helpen! Bij ons staat het voorkomen van tandheelkundige problemen staat centraal. Daarom leggen we de nadruk op preventie.

We streven ernaar onze patiënten te begeleiden in enerzijds: het behoud van hun tanden voor de rest van hun leven en anderzijds het verwerven van een zo esthetisch mogelijke glimlach, door het leveren van de best mogelijke kwaliteit. Daarenboven tracht uw tandarts ook steeds rekening te houden met uw specifieke wensen en verwachtingen.

De tarieven die in onze tandartspraktijk gehanteerd worden

De tarieven zoals voorzien in de conventie Tandartsen-Ziekenfondsen, maken het soms onmogelijk om een moderne praktijk te beheren. Hoogwaardige materialen zijn duur. Prothese, implantaten, kroon- en brugwerk moet door een bekwaam tandlabo vervaardigd worden. Onze assistentes zijn onmisbaar wat betreft logistiek, hygiëne en hulp aan de stoel. Om al deze redenen liggen onze tarieven hoger dan de ziekenfondstarieven. Daartegenover staat dat onze tarieven eerlijk zijn en redelijk voor de zorg, kwaliteit en kennis die geleverd wordt. Op lange termijn komt deze manier van werken voordeliger uit, zowel voor u als voor de groepspraktijk.