Aanmelden als nieuwe patiënt

In onze praktijk kan u zich aanmelden volgens een wachtlijst. Deze wachttijd is afhankelijk van het tijdstip waarop u zich kan vrijmaken (uren na 16u en woensdagnamiddag zijn reeds langer op voorhand bezet).

Uw eerste bezoek

Bij het eerste consult zal geïnformeerd worden naar uw gezondheidstoestand. Gelieve ons hierover duidelijk te informeren. Dit is belangrijk om eventuele risico’s of complicaties tijdens een tandheelkundige behandeling in te schatten. Breng dus steeds de namen mee van de medicatie die u gebruikt. In onze wachtzaal hangt een affiche die u kan helpen ons de belangrijke informatie mee te delen.

Bij een eerste bezoek zal steeds de nodige info verzameld worden om de toestand van uw gebit in kaart te brengen. Hiervoor zullen waarschijnlijk radiografieën noodzakelijk zijn. Moesten deze nog recent genomen geweest zijn bij een collega in een andere praktijk, kan u deze opvragen en aan ons overmaken om overbodige straling te voorkomen.

Mee te brengen naar de praktijk

Tijdens uw eerste afspraak dient u zich steeds aan te melden aan de balie. Er zal gevraagd worden naar een telefoonnummer en/of gsm-nummer waarop u bereikbaar bent

Gelieve uw identiteitskaart (eventueel Kids-id voor kinderen) en een klever van het ziekenfonds mee te brengen.

Betaling

U kan in onze praktijk betalen met bancontact of cash.
Wij aanvaarden ook kredietkaarten. 

Voor ieders veiligheid gaat onze voorkeur uit naar bancontact. Er kan niet betaald worden via overschrijving. Voor de meeste behandelingen bij kinderen en WIGW-gerechtigden kunnen we de betaling rechtstreeks via het ziekenfonds regelen. Bij uitgebreide behandelingen, welke niet opgenomen zijn in de terugbetalingsvoorwaarden van uw ziekenfonds, ontvangt u voor aanvang een prijsofferte met de nodig uitleg.