Kindertandarts in Antwerpen

Bij Dentius zijn ook uw kinderen van harte welkom! Wij werken namelijk ook als kindertandarts in Antwerpen. Met een grote expertise die door onze tandartsen onderling wordt gedeeld en de meest moderne apparatuur staat ons team van tandartsen en assistenten steeds klaar om uw gebit gezond te houden! Wilt u graag een afspraak maken bij Dentius voor een consultatie van een kindertandarts in Antwerpen? Dan kan u telefonisch contact met ons opnemen! Wij helpen u graag verder met het maken van uw afspraak.

Het belang van een tandartsbezoek voor uw kind

Wij hanteren bij Dentius een langetermijnvisie, en adviseren u daarom als kindertandarts in Antwerpen om uw kinderen vanaf de leeftijd van twee jaar mee te nemen naar de tandarts. Zo raken ze niet alleen op jonge leeftijd al gewend aan een tandartsbezoek, maar is de tandarts er ook zo snel mogelijk bij om uw kinderen de juiste poetsinstructies mee te geven en te zorgen dat het gebit zich gezond kan ontwikkelen. Dit past in onze focus op preventie: het is meestal niet nodig om jonge kinderen al te behandelen, maar door ze vanaf zeer jonge leeftijd goed op te volgen op tandheelkundig gebied kunnen veel tandproblemen voorkomen worden. Naast onze activiteiten als kindertandarts kan u ook bij Dentius terecht voor:

  • Kroon- en brugwerk;
  • Conserverende tandheelkunde;
  • Kindertandheelkunde;
  • En nog veel meer.

Een volledig overzicht van onze activiteiten vindt u op de pagina ‘behandelingen’.

Handige informatie over uw tandartsbezoek

Zoals iedere kindertandarts in Antwerpen zullen we bij uw eerste bezoek aan Dentius vragen om een accurate medische historie te geven van uw kind. Zo weten we namelijk of er bepaalde zaken zijn waarop extra gelet moet worden terwijl we het gebit onderhouden. Ook is het belangrijk dat u bij uw eerste bezoek de identiteitskaart meeneemt. Bent u een nieuwe patiënt bij Dentius? Dan kan u enkel telefonisch een afspraak maken bij onze praktijk. Wij raden het sterk aan om minstens één tot twee keer per jaar een bezoekje aan de tandarts te brengen om uw tanden gezond te houden.

contacteer ons voor een afspraak

Wilt u langskomen bij onze kindertandarts in Antwerpen? Dan kan u telefonisch een afspraak maken of online uw afspraak inplannen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Tandartspraktijk Antwerpen    Maak een afspraak