Uw eerste bezoek

Tijdens uw eerste bezoek bij tandartsenpraktijk Gent-West brengen we uw mondgezondheid in kaart en trachten we in de mate van het mogelijke de meest dringende problemen te verhelpen. Bij omvangrijkere problemen stellen we u vrijblijvend een stapsgewijs behandelplan voor. We besteden aandacht voor uw problemen en vragen, en helpen u zo snel mogelijk en op een zeer kwalitatieve manier verder.

Anamnese

Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw gezondheidssituatie. De tandarts zal u dan ook tijdens het eerste bezoek vragen om ons in te lichten over eventuele medische problemen en de voorgeschreven medicatie.

Mee te brengen naar de praktijk

We vragen u een identiteitskaart en mee te brengen en indien relevant; een verwijsbrief van de doorverwijzende (tand)arts.

Betaling

U kan in onze praktijk betalen met bancontact of cash.
Wij aanvaarden helaas geen kredietkaarten.


Een afspraak maken

Wij begrijpen dat u het op weekdagen soms ook druk heeft. Om daaraan tegemoet te komen doen we ons best om op bepaalde avonden iets later te werken. Wij doen daar een extra inspanning voor en hopen dus op uw appreciatie. Uiteraard kunnen acute problemen opduiken en daarom voorzien wij soms periodes om dringende gevallen sneller te verzorgen.

Voor meer informatie over onze telefonische bereikbaarheid kan u terecht op onze contactpagina.