Welkom bij tandartspraktijk Dentius Ekeren!

In onze praktijk in Ekeren staan we met het hele team tandartsen en assistentes klaar om u zo goed mogelijk te helpen! Bij ons staat het voorkomen van tandheelkundige problemen centraal. Daarom leggen we de nadruk op preventie.

We streven ernaar onze patiënten te begeleiden in enerzijds: het behoud van hun tanden voor de rest van hun leven en anderzijds het verwerven van een zo esthetisch mogelijke glimlach, door het leveren van de best mogelijke kwaliteit. Daarenboven tracht uw tandarts ook steeds rekening te houden met uw specifieke wensen en verwachtingen.

De tarieven die in onze tandartspraktijk gehanteerd worden

Omwille van de hoge eisen die wij stellen op vlak van  materiaalkeuze, gebruik van hedendaagse technologieën, hygiëne en sterilisatie van ons materiaal is het voor ons onmogelijk om aan de geldende RIZIV-tarieven een moderne kwalitatieve praktijk die tevens een kwalitatief en bevredigend eindresultaat voor de klant waarborgt, uit te baten. Hierdoor werken wij net zoals de meeste praktijken in de regio Antwerpen niet volgens het geconventioneerd tarief. Dit wil zeggen dat wij het akkoord tussen tandartsen en ziekenfondsen niet hebben aanvaard. Hierdoor mogen wij zelf onze tarieven bepalen.  U krijgt nog steeds hetzelfde bedrag terugbetaald door het ziekenfonds als bij een geconventioneerde tandarts, maar het bedrag dat u niet terugbetaald krijgt, zal hoger liggen.

Daar tegenover staat dat wij tarieven hanteren die eerlijk zijn en vooral redelijk zijn in vergelijking met  de zorg, kwaliteit, kennis en service die wij leveren.