Bij ons kan U steeds terecht

Er wordt gewerkt met gemeenschappelijke dossiers die steeds voor elke tandarts beschikbaar zijn. Hierdoor kan elke tandarts altijd over alle informatie beschikken om tot een verdere behandeling of advies over te gaan. Daarom kan u dus steeds terecht in onze praktijk, bij elke tandarts.


Uw eerste bezoek

Tijdens uw eerste bezoek bij Tandartspraktijk Deinze nemen we de tijd om naar u te luisteren en om uw vragen te beantwoorden. Indien u pijnklachten heeft proberen we deze uiteraard in de mate van het mogelijke onmiddellijk op te lossen.

We controleren daarnaast de staat van uw gebit en stellen indien nodig een behandelplan voor. We nemen ook de tijd om poetsinstructies te overlopen.

Anamnese

Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw gezondheidssituatie. We vragen u dan ook tijdens het eerste bezoek om ons in te lichten over eventuele medische problemen en de voorgeschreven medicatie.

Mee te brengen naar de praktijk

Wij vragen u uw indentiteitskaart mee te brengen naar de praktijk en indien relevant; een verwijsbrief van de doorverwijzende (tand)arts.

Betaling

U kan in onze praktijk betalen met bancontact of cash. 
Wij aanvaarden helaas geen kredietkaarten.


Een afspraak maken

Voor meer informatie over onze telefonische bereikbaarheid kan u terecht op onze contactpagina.