Welkom bij tandartspraktijk Dentius Tongeren! 

Van A tot Z staan we in hartje Tongeren in voor uw tandheelkundige verzorging, steeds vanuit een professionele visie met oog voor de laatste nieuwe technologieën en rekening houdend met uw vragen en wensen als patiënt. Dentius Tongeren staat met een team van tandartsen en tandartsassistentes voor een totaalaanpak in een moderne groepspraktijk. Onze persoonlijke aanpak garandeert u een aangename en professionele behandeling. Bij ons staat het voorkomen van tandheelkundige problemen staat centraal. Daarom leggen we de nadruk op preventie.

We streven ernaar onze patiënten te begeleiden in enerzijds: het behoud van hun tanden voor de rest van hun leven en anderzijds het verwerven van een zo esthetisch mogelijke glimlach, door het leveren van de best mogelijke kwaliteit. Daarenboven tracht uw tandarts ook steeds rekening te houden met uw specifieke wensen en verwachtingen.

De tarieven die in onze tandartspraktijk gehanteerd worden

De tarieven die ons opgelegd worden door het ziekenfonds, maken het soms onmogelijk om een moderne praktijk te beheren. Hoogwaardige materialen zijn duur. Prothese, implantaten, kroon- en brugwerk moet door een bekwaam tandlabo vervaardigd worden. Onze assistentes zijn onmisbaar wat betreft logistiek, hygiëne en hulp aan de stoel. Om al deze redenen liggen onze tarieven soms wat hoger dan de ziekenfondstarieven. Daartegenover staat dat onze tarieven eerlijk zijn en redelijk voor de zorg, kwaliteit en kennis die geleverd wordt. Op lange termijn komt deze manier van werken voordeliger uit, zowel voor u als voor de groepspraktijk.