Onze orthodontist in Tongeren zorgt voor een perfect gebit

Heeft uw tandarts u doorverwezen naar een specialist om de stand van uw tanden en kaken te corrigeren? Dan kan u in onze Dentius praktijk in Tongeren terecht voor een geschikte behandeling. U kan op onze orthodontist in Tongeren vertrouwen voor een perfect gebit. Wij zorgen niet alleen voor een uitstekend gezond gebit, ook hechten wij belang aan de esthetische kant ervan.

Hoe gaan we te werk?

De correctie van uw gebit gebeurt met behulp van een vast of los (uitneembaar) apparaat. Bij een eerste contact zal onze orthodontist in Tongeren foto’s nemen van uw gebit en de stand van uw kaken. Deze foto’s worden gebruikt om een gipsafdruk van uw gebit te nemen, op basis waarvan in een volgende fase het apparaat gemaakt wordt.Onze orthodontist in Tongeren zal vervolgens het verloop van de behandeling bepalen. Dit zal per patiënt verschillen, afhankelijk van de behandelingswijze, het soort apparaat en de eigen medewerking. Een eerste bezoek aan onze orthodontist in Tongeren is meestal rond de leeftijd van 12 jaar. Enkel wanneer dit functioneel of esthetisch noodzakelijk is natuurlijk.

 

Maak een afspraak    Bekijk de praktijk

 

Belang van mondhygiëne om problemen te vermijden

Veel problemen kunnen vermeden worden door uw gebit goed te verzorgen. Op de website onder ‘mondhygiëne’ vindt u tips om uw gebit gezond te houden. Hoe langer u uw eigen gebit gezond kan houden, hoe minder esthetische ingrepen u nodig zal hebben en hoe minder u beroep zal moeten doen op onze orthodontist in Tongeren.

Andere specialisaties in onze praktijk in Tongeren

In onze tandartsenpraktijk in Tongeren vindt u naast orthodontisten nog andere specialisten met elk hun eigen domein. U kan voor volgende behandelingen bij ons terecht:

Voor vragen of meer informatie kan u ons contacteren op het nummer 02 242 72 32. Daarnaast kan u zelf via onze agenda online een afspraak inplannen. Met veel plezier helpen we u verder.