Uw tanden bleken in Brussel

Bij Dentius Brussel kan u terecht om uw tanden te laten bleken. Onze tandartsen zorgen ervoor dat u een optimale verzorging voor uw gebit krijgt. Om dit te realiseren, maken we gebruik van moderne apparatuur. Wilt u graag een afspraak maken in onze praktijk in Brussel? Aarzel dan niet om telefonisch  contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag verder.

Onze werkwijze voor het bleken van tanden

De unieke aanpak van Dentius onderscheidt ons van andere tandartsen in de regio van Brussel. In onze praktijk ligt de focus volledig op u als patiënt. Wij zetten ons 100% in om juist uw wensen te vervullen. Ook leggen onze tandartsen de focus op preventie. Ons motto luidt dan ook als volgt:”liever voorkomen dan genezen”.

Met een bleekmiddel zorgen onze tandartsen ervoor dat uw tanden minder verkleurd zijn. Om dit te verwezenlijken, zullen wij een op maat gemaakte bleekbeugel maken samen met een gel. De beugel zal u dan voornamelijk ‘s nachts dragen met de juiste hoeveelheid bleekgel. Deze procedure zal een aantal weken duren. Het is van groot belang dat u deze richtlijnen goed volgt, alleen zo kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen.

Tijdens het bleken of na het bleken kan er overgevoeligheid optreden. Dit is echter tijdelijk, panikeer dus niet! Na het bleken van uw tanden kan u genieten van onder andere deze voordelen:

  • een stralende glimlach;
  • een frisser gevoel;
  • meer zelfvertrouwen;
  • een wittere glimlach.

Onze andere diensten

Uw tanden laten bleken in Brussel is niet het enige waarvoor u bij Dentius terechtkan. Onze tandartsen helpen u met vele andere tandheelkundige wensen en problemen. Zo kan u bij ons terecht voor kroon- en brugwerk, kindertandheelkunde, implantologie en nog veel meer.

Wilt u graag een afspraak maken om uw tanden te laten bleken in Brussel? Contacteer ons dan op het nummer 02 242 72 32. Bovendien kan u vanaf nu ook online een afspraak maken.

Praktische informatie over uw bezoek aan de tandarts

Het is belangrijk om uw identiteitskaart mee te brengen. Zo kan de administratie vlot verlopen. Daarnaast zal uw tandarts bij een eerste bezoek vragen om uw medische geschiedenis. Deze kan uw behandeling beïnvloeden. Bovendien raden onze tandartsen het aan om zeker 1 tot 2 keer per jaar op controle te gaan. Zo kunnen een heleboel tandproblemen voorkomen worden! U kan ons steeds bereiken op het nummer 02 242 72 32.

 

Maak een afspraak    Bekijk de praktijk