Uw tandarts nabij Vossem: mooie én goede tanden tegelijkertijd

Uw tandarts nabij Vossem zorgt samen met u voor een gebit dat volledig in orde is. Niet alleen aan de gezondheid van uw tanden, maar ook het esthetische aspect van uw gebit wordt aandacht besteed. Perfecte tanden zijn een zorg minder voor u en een mooie glimlach geeft u een aangenaam gevoel. U kunt bij de tandartsen nabij Vossem zowel terecht voor dringende zaken als voor uw zesmaandelijks bezoek. Uw tanden zijn belangrijk en dat beseffen de tandartsen nabij Vossem voor 100%.

De tandarts nabij Vossem gaat voor gezonde tanden voor iedereen

Heden ten dage is er geen enkele reden meer waarom mensen nog met pijnlijke, slechte, onverzorgde, kapotte of minder mooie tanden moeten tevreden zijn. Een degelijke preventie, de nodige behandelingen en een goede mondhygiëne zorgen er voor dat u fier kunt zijn op uw tanden. Hoe langer u uw eigen tanden kunt behouden, hoe beter. Aarzel niet om, bij het minste probleem aan uw gebit, een bezoek te brengen aan de tandarts nabij Vossem.

 

Dentius Tervuren    Maak een afspraak

Een volledige behandeling bij de tandarts nabij Vossem

Als u een afspraak wilt maken, doet u dat eenvoudig via de telefoon op het nummer 02/ 767 95 96. Op de website onder 'maak een afspraak' vindt u de openingsuren. Als u een nieuwe patiënt bent bij de tandarts nabij Vossem, wordt uw gebit volledig nagekeken. U wordt grondig geïnformeerd of er bepaalde behandelingen nodig zijn. Elke tandarts in de praktijk heeft een eigen specialiteit, zodat u altijd de meest vakkundige tandarts toegewezen krijgt. U kunt bijvoorbeeld behandeld worden voor:

Voor kinderen wordt er aangeraden om ze vanop heel vroege leeftijd mee te brengen naar de tandarts. De tandjes worden preventief gecontroleerd en de kinderen maken op een geruststellende manier kennis met de tandarts. Dit voorkomt heel wat angst bij een eerste behandeling.

Mondhygiëne en behandeling bij de tandarts gaan samen

Bij de tandarts nabij Vossem bent u welkom voor dringende en minder dringende behandelingen. Daarnaast geeft de tandarts nabij Vossem u de raad om dagdagelijks uw gebit goed te verzorgen. Kijk hiervoor eens op de website bij 'mondhygiëne'. Kies de juiste tandenborstel en poets op de juiste manier, reinig regelmatig tussen uw tanden en gebruik mondwater. Voor een slechte adem is tongschrapen een oplossing. Vaak worden gaatjes of ontstekingen voorkomen door een goede mondhygiëne. U leest hier in detail wat u zelf kunt doen om uw gebit optimaal gezond te houden.