Tandarts Hoogstraten? Dentius voor de beste mondzorg!

Als tandarts in Hoogstraten biedt Dentius Minderhout de beste mondzorg. Bijvoorbeeld op het gebied van preventie en mondhygiëne, maar ook met uitgebreide gebitsbehandelingen. Ons team van tandheelkundige specialisten zet zich samen met de professionele assistentes in om u de beste mondzorg te bieden. Zoekt u een tandarts in Hoogstraten die de tijd voor u neemt? Dentius Minderhout staat graag voor u klaar. Wij nemen nog altijd nieuwe patiënten aan in onze tandartspraktijk. Wij zijn overigens ook met urgentie te bereiken. Het is bijzonder vervelend als u tandpijn heeft en het is mogelijk om daarvoor zo snel mogelijk een afspraak te maken.

Tandarts in Hoogstraten voor preventieve tandheelkunde

Op het gebied van tandheelkunde is preventie heel belangrijk. De basis daarvoor begint bij een goede mondhygiëne. Wij raden onze patiënten aan om minimaal een keer per jaar een controle te laten uitvoeren door onze tandarts in Hoogstraten. Een regelmatige controle is een uitstekend preventiemiddel om gebitsproblemen in de toekomst te voorkomen. Het jaarlijks verwijderen van tandsteen levert een belangrijke bijdrage aan een gezond gebit. Indien nodig vindt er een meer uitgebreide reiniging van het gebit plaats. Ter preventie is het periodiek nodig om foto´s van het gebit te maken. Zo zijn verborgen gaatjes eenvoudig op te sporen. In onze tandartspraktijk is er voor kinderen extra preventie mogelijk. De tandarts zorgt voor het verzegelen van gaatjes, putjes en groefjes in kiezen en tanden. Dat heet sealen en verandert niets aan de beet of bijtervaring.

Problemen met het gebit oplossen

In onze tandartskliniek in Hoogstraten lossen wij allerlei soorten gebitsproblemen op. Bijvoorbeeld met tandvulling als er sprake is van cariës. Of met het opvullen van een stuk tand als deze deels is afgebroken. Op het gebied van kroon- en brugwerk is het mogelijk om onze tandarts een porseleinen restauratie te laten uitvoeren. De vervaardiging van het kroon- en brugwerk vindt plaats in een tandtechnisch laboratorium. Bij grotere gebitsproblemen waarbij renovatie geen oplossing meer is, biedt een kunstgebit uitkomst. De uitneembare prothese is ideaal om ontbrekende tanden te vervangen. Een prothese is partieel te laten maken of in de vorm van een volledig kunstgebit. Er zijn diverse opties beschikbaar, zoals een kunststof prothese of metalen frameprothese. Uw tandarts in Hoogstraten informeert u graag over de mogelijkheden. Overige behandelingen richten zich onder meer specifiek op esthetische tandheelkunde, kindertandheelkunde en endodontie (wortelkanaalbehandeling).

Aanmelden als nieuwe patiënt bij tandarts in Hoogstraten

U kunt zich alleen of met uw partner en met of zonder kinderen als nieuwe patiënt aanmelden bij onze tandartspraktijk in Hoogstraten. Dentius Minderhout neemt de tijd voor een eerste kennismaking tijdens een intake. Er vindt een uitgebreid mondonderzoek plaats. Indien nodig wordt er een röntgenfoto gemaakt. Verder meet de tandarts in Hoogstraten ook meteen de gezondheid van uw tandvlees. Ter preventie en om eventuele gebitsproblemen op te lossen, stelt de tandspecialist een behandelplan op. Daarbij houden wij rekening met uw wensen op dat gebied. Het is online mogelijk om meteen een afspraak voor een eerste bezoek te maken. Of bel ons op 03 314 66 16.

 

Dentius Minderhout    Maak een afspraak