Tandarts Haren

Heeft u een tandarts nodig in de buurt van Haren? De tandartspraktijk Dentius heeft een professioneel team van tandartsen en tandartsassistenten die elke dag klaarstaan om u een uitstekende service te bieden.

Samen houden we uw gebit gezond

Zowel voor een algemene controle als voor dringende ingrepen kan u bij ons terecht. Onze tandarts nabij Haren heeft heel wat expertise in verschillende domeinen van de tandheelkunde en kan al uw problemen oplossen. Wij streven naar de beste kwaliteit voor uw gebit door gebruik te maken van de meest moderne technologieën. Elk probleem wordt op een professionele manier aangepakt.

Onze behandelingen in de praktijk nabij Haren

Onze tandarts in de buurt van Haren is gespecialiseerd in onder andere volgende behandelingen:

Op de pagina ‘behandelingen’ kan u een volledig overzicht vinden.

Problemen voorkomen in plaats van genezen

Onze tandarts in de buurt van Haren legt de focus op preventie. Door zeker 1 tot 2 keer per jaar op controle te komen bij de tandarts, kunnen uw tandproblemen aangepakt worden voordat het probleem een effect heeft op heel uw gebit. Wij behandelen uw tanden optimaal, zowel preventief als herstellend. Ook het gebit van kinderen moet op tijd en stond gecontroleerd worden. Wij raden aan om uw kinderen al vanaf de leeftijd van twee jaar mee te nemen naar onze tandarts nabij Haren. Op die manier kunnen kinderen al van jongs af aan wennen aan de tandartsomgeving.

Neem contact op met onze tandarts in de buurt van Haren

Wilt u graag een afspraak maken bij een tandarts nabij Haren? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 02 242 72 32 of ga online naar onze agenda om een afspraak in te plannen. Ons team staat klaar om u met veel plezier verder te helpen.

 

Maak een afspraak    Bekijk de praktijk