Hou uw gebit perfect samen met uw tandarts nabij Elst

Bij uw tandarts nabij Elst bent u welkom voor zowel dringende problemen als voor een algemene controle. En daarnaast wordt ervoor gezorgd dat u zo lang mogelijk uw eigen tanden kunt behouden. Maar ook een mooi gebit is belangrijk voor uw algemene gezondheid. Een mooie glimlach is voor iedereen prettig. Het versterkt uw zelfzekerheid. Maak een afspraak met uw tandarts nabij Elst op het nummer 012 24 14 00 of op de website via 'maak een afspraak'. U kunt rechtstreeks een afspraak boeken zodat u uw tandartsbezoek volledig op uw agenda kunt afstemmen.

Uw tandarts nabij Elst werkt met gespecialiseerde tandartsen

In de praktijk nabij Elst werken verschillende tandartsen samen. Bij een eerste controle wordt uw gebit volledig nagekeken. Afhankelijk van de problemen die zich voordoen, wordt u aan één van deze specialisten toegewezen. Soms wordt er een stappenplan opgesteld en werken twee of meerdere specialisten samen. Zo bent u altijd zeker dat u de correcte behandeling krijgt. Na elk bezoek hebt u een uitstekend resultaat en na een zekere periode heeft u een volledig gezond gebit. Daarna komt u nog twee maal per jaar op controle bij uw tandarts nabij Elst en uw tanden worden grondig in het oog gehouden.

 

Maak een afspraak    Bekijk de praktijk

 

Welke behandelingen verzorgt uw tandarts nabij Elst?

U kunt voor heel wat behandelingen bij uw tandarts terecht:

Elke behandeling wordt zorgvuldig met u besproken en u krijgt het gepast advies. Aan kindertandheelkunde wordt bijzondere aandacht geschonken. Uw tandarts nabij Elst vraagt aan de ouders om hun kinderen al van heel jong leeftijd vertrouwd te maken met de tandarts. Kinderen komen mee met de ouders en zien hoe het er aan toe gaat. Dit verlaagt de drempelvrees en de schrik op het moment dat de kinderen zelf door de tandarts moeten behandeld worden.

Preventie en mondhygiëne zijn van cruciaal belang

Uw gebit goed in orde houden gaat verder dan tweemaal daags poetsen met een correcte tandenborstel. Het vergt een zekere discipline van uzelf, maar u boekt gegarandeerd resultaat. Kijkt u eens op de website bij 'mondhygiëne'. Daar vindt u uitgebreid informatie over bijvoorbeeld tongschrapen, slechte adem en het gebruik van mondwater. Als u deze richtlijnen volgt, wordt de kans op gaatjes of ontstekingen heel klein. Samen met uw tandarts in Elst worden uw tanden helemaal gezond zodat u nog lang van uw eigen tanden kunt genieten.