Team van experten bij uw tandarts nabij Beringen

De praktijk in de buurt van Beringen bestaat uit een team van ervaren tandartsen met elk hun eigen specialiteit binnen de tandheelkunde waardoor uw gebit uit verschillende ooghoeken kan benaderd worden. Met de expertise van ons team kunnen wij elk probleem oplossen op de meest professionele manier. Samen zorgen we ervoor dat u fier kan zijn op uw gebit.

Nieuwste technologieën voor een stralend gebit

Uw tandarts nabij Beringen zorgt ervoor dat u zowel gezonde tanden als een stralende glimlach heeft. Zowel preventief als corrigerend worden uw tanden optimaal behandeld. Wij maken gebruik van de meest moderne technologieën waardoor u de perfecte behandeling krijgt die u nodig heeft. Niets is te veel om u een mooi en gezond gebit te geven.

Behandelingen bij uw tandarts in de buurt van Beringen

Zowel voor parodontologie, endodontie, implantologie en kroon- en brugwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met een preventieve controle, maar ook met dringende problemen. U kan hierover meer informatie vinden op de website onder ‘behandelingen’.

Focus op preventie

Wij raden u aan om uw tandarts in de buurt van Beringen ongeveer twee keer per jaar te bezoeken. Wacht niet tot u met tandpijn zit om een afspraak te maken. Problemen voorkomen is namelijk beter dan ze genezen. Samen zorgen we ervoor dat uw tanden optimaal in orde zijn. Ook kinderen zijn welkom in onze praktijk. Hoe jonger u begint met een tandartsbezoek, hoe beter. Wij raden ouders aan om hun kinderen al vanaf de leeftijd van twee jaar mee naar onze tandarts te nemen. Zo wordt er optimaal gewaakt over het gebit van uw kinderen.

Maak een afspraak in onze praktijk nabij Beringen

Maak een afspraak op het nummer 013 33 66 02 of boek uw bezoek rechtstreeks online in via ‘maak een afspraak’. U ziet meteen de nog beschikbare dagen en uren en kiest zelf wanneer u uw tandarts in de buurt van Beringen bezoekt.

 

Dentius Diest    Maak een afspraak