Een tandarts in Antwerpen centrum

Heeft u een tandarts in Antwerpen centrum nodig, dan kan u bij Dentius terecht! In onze praktijken geniet u van de meest moderne apparatuur die wordt gebruikt om uw gebit gezond te houden. Daarnaast kan u ook rekenen op de grote expertise binnen Dentius, die onderling tussen onze tandartsen ook wordt gedeeld. Als u graag een afspraak maakt bij een tandarts in Antwerpen-Centrum, kan u ons telefonisch contacteren om een datum vast te leggen. Wij helpen u graag verder!

Wat maakt Dentius uniek?

Als tandarts in Antwerpen-Centrum onderscheiden we ons bij Dentius door onze hoogstaande apparatuur. Onze tandartsen werken enkel met moderne technieken, die ervoor zorgen dat we uw gebit nog beter kunnen onderhouden. Daarnaast ligt bij ons de focus niet op het oplossen van vervelende tandproblemen, maar wel op het voorkomen ervan. Onze tandartsen pakken een beginnend tandprobleem onmiddellijk aan, en niet pas als u er last van begint te krijgen. Dit doen we doordat bijna alle tandheelkundige problemen kunnen worden voorkomen indien er alert wordt gereageerd. Bij Dentius hebben we verschillende locaties in Antwerpen waar u terecht kan in één van onze tandartspraktijken, namelijk:

  • Belgiëlei;
  • Boechout;
  • Nieuw-Zuid;
  • Rumst;
  • Essen.

Praktische informatie voor uw tandartsbezoek

Als tandarts vragen we dat u bij uw bezoek in Antwerpen-Centrum een overzicht geeft van uw medische historie, aangezien deze een invloed kan hebben op uw gebit en de procedures die onze tandartsen kunnen uitvoeren. Het is het beste voor de gezondheid van uw gebit om zeker één tot twee keer per jaar naar de tandarts te gaan, zodat uw tanden goed worden onderhouden en we op tijd kunnen ingrijpen indien zich een probleem begint te vormen. Een overzicht van alle behandelingen waarvoor u bij Dentius terecht kan, vindt u op onze behandelingspagina op de website. Vergeet bij uw bezoek ook zeker uw identiteitskaart niet!

Neem contact op voor uw afspraak

Als u graag langskomt bij onze tandarts in Antwerpen-Centrum, dan kan u een telefonische afspraak maken als u een nieuwe patiënt bent. Bent u al een patiënt bij Dentius? Dan kan u uw afspraak online inplannen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Tandartspraktijk Antwerpen    Maak een afspraak