Bent u een nieuwe patiënt?

Als nieuwe patiënt meldt u zich steeds aan bij de balie. Een van de assistentes of de secretaresse zal u ontvangen en een dossier opstellen. Zij zal uw gegevens noteren en u vragen om een gezondheidsvragenlijst in te vullen. 

Het is uitermate belangrijk dat u ons goed informeert over uw medische toestand en ons meldt welke medicatie u gebruikt. Indien uw medische toestand nadien verandert of u andere medicatie neemt, moet u ons dat laten weten voor de behandeling!

Nadien neemt u plaats in de wachtruimte. U wordt opgehaald door de behandelende tandarts. Bij ieder volgend bezoek kan u zich zelf aanmelden via de ID-reader in de wachtzaal. Op die manier hoeft u niet meer langs te gaan bij de balie en weet uw tandarts dat u er bent.

Bij uitgebreide behandelingen zal de tandarts bij de eerste afspraak enkel zo veel mogelijk gegevens verzamelen om een zo volledig mogelijk beeld van uw gebit en tandheelkundig probleem te krijgen.

Tijdens het wekelijkse teamoverleg komen de teamleden samen om alle verzamelde gegevens samen te bekijken en te bespreken. Op basis hiervan wordt een behandelplan en een begroting van de kosten opgesteld. U wordt door ons gecontacteerd om dit behandelplan te bespreken.