Welkom bij tandartsenpraktijk Op de Beeck / Dentius Hannuit.

Onze praktijk werd opgericht in 1981 door mijn ouders Marc Op de Beeck en Sonia Stordeur.

In 2013 heb ik de fakkel overgenomen met behoud van de waarden die steeds bij ons werden nagestreefd, namelijk: een luisterend oor bieden aan de patiënt en op die manier een op maat gemaakte, functionele en esthetische behandelingsplan kunnen opstellen, waar de kwaliteit van de zorg steeds centraal staat.

Een nieuwe tweetalige tandartsenpraktijk

Om de ervaring van de patiënt constant te blijven verbeteren en gezien de lange wachttijden voor onze huidige twee tandartsstoelen, wordt een nieuw, ruim, ergonomisch en comfortabel centrum gebouwd, bestaande uit 6 praktijkruimtes.

Door de locatie aan de taalgrens op de Hannuitsesteenweg tussen Hannuit en Landen en na in Leuven te hebben gestudeerd, is het mijn ambitie om een tweetalige praktijk op te richten, met zowel Franstalige als Nederlandstalige tandartsen en assistenten, zodat elke patiënt uit eender welke regio zich thuis kan voelen bij ons.

We kijken ernaar uit om u hier te mogen ontvangen.

Een jonge en dynamische ploeg

Op dit moment werken wij met een team van tandartsen en polyvalente assistenten zodat we op een zo professioneel mogelijke manier onze focus kunnen leggen op de essentie: kwaliteitsvolle tandzorg die voortkomt uit de laatste technologieën en constante opleidingen.

We hebben heel wat expertise in huis in verschillende domeinen van de tandheelkunde, gaande van preventie, alle conservatieven zorgen en kleine chirurgische ingrepen tot uitneembare protheses en vaste kroon- en brugwerk, ook op implantaten.

Kinderen kunnen vanaf 3 jaar zeker bij ons terecht.

De nadruk wordt gelegd op ondersteuning van een juiste mondhygiëne thuis. Verzorgde tanden zijn één van de bouwstenen van uw algemene gezondheid.

Pia Op de Beeck

Hoofdtandarts.