Een goede tandarts in Antwerpen

Voor een goede tandarts in Antwerpen moet u bij Dentius zijn! Ons professionele team van tandartsen en assistenten staan klaar om u te helpen in onze praktijken. Met de nieuwste tandheelkundige technologieën in huis zorgen we steeds voor de beste kwaliteit voor u en uw gebit. Als goede tandarts in Antwerpen hebben we een zeer grote knowhow in huis, onder meer dankzij de gedeelde kennis tussen alle tandartsen in onze praktijk. Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Onze manier van aanpak

Bij Dentius kunnen we onszelf met trots een goede tandarts in Antwerpen noemen. Dat kan natuurlijk niet zomaar: we werken hard om u steevast de beste kwaliteit te bieden. Daarom maken we gebruik van de meest moderne technologieën om uw mond gezond te houden. We spenderen veel aandacht aan preventie van tandproblemen en zorgen dus dat we een probleem aanpakken voordat het effect heeft op uw gebit. Daarnaast focussen onze tandartsen zich volledig op u als patiënt door het feit dat ze geen functies hoeven te vervullen die niet binnen hun kernactiviteit past. Bij Dentius kan u terecht voor procedures zoals:

  • Kroon- en brugwerk;
  • Conserverende tandheelkunde;
  • Kindertandheelkunde;
  • En nog veel meer.

Een volledig overzicht van onze activiteiten vindt u op de pagina ‘behandelingen’.

Praktische tips voor uw bezoek aan de tandarts

Een goede tandarts, zowel in Antwerpen als omstreken, zal u altijd vragen om bij uw eerste bezoek een overzicht te geven van uw medische historie. Zo krijgen we namelijk een goed zicht op uw gezondheid, wat ons helpt de juiste procedures toe te passen tijdens uw bezoek. Ook zal gevraagd worden uw identiteitskaart mee te brengen. We raden het sterk aan om zeker één tot twee keer per jaar een bezoekje te brengen aan de tandarts, aangezien bijna alle tandproblemen voorkomen kunnen worden. 

Contacteer ons voor een nieuwe afspraak

Wilt u uw gebit laten controleren door een goede tandarts in Antwerpen? Neem dan telefonisch contact op met onze praktijken in Antwerpen en boek een afspraak in! Wij helpen u graag verder.

 

Tandartspraktijk Antwerpen    Maak een afspraak