Uw eerste bezoek


Tijdens uw eerste bezoek nemen we de tijd om naar u te luisteren en al uw vragen te beantwoorden. Indien u pijnklachten heeft, proberen we deze uiteraard in de mate van het mogelijke onmiddellijk op te lossen.

We controleren daarnaast de staat van uw gebit en stellen indien nodig een behandelplan voor. We nemen ook de tijd om poetsinstructies te overlopen.
 

 

Anamnese

Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw gezondheidssituatie. We vragen u dan ook tijdens het eerste bezoek om ons in te lichten over eventuele medische problemen en de voorgeschreven medicatie. 

Mee te nemen naar de praktijk

Gelieve uw identiteitskaart, lijst met actuele medicatie en indien relevant; een verwijsbrief van de doorverwijzende (tand)arts mee te brengen naar de praktijk. 
 

Betalingsmogelijkheden

U kan in onze praktijk betalen met bancontact of cash. Wij aanvaarden helaas geen kredietkaarten. Voor grotere behandelingen of behandelingen in meerdere zittijden geven wij een overschrijvingsformulier mee.


Recall / jaarlijkse verwittiging

Na uw eerste afspraak bieden wij u vrijblijvend aan u jaarlijks een herinnering op te sturen per email. Indien u hiervoor kiest, dan krijgt u 10 maanden na uw laatste controlebezoek een herinnering om een afspraak vast te leggen.


Een afspraak maken

Indien u een afspraak wenst te maken, kan u voor meer informatie terecht op onze contactpagina